Når du surfer videre på vores websted og bruger vores tjenester, godkender du, at vi indsamler data om dine besøg. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi gør det, og hvad vi bruger dem til.
E-mærket Certificerat
DKK
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
  • € EUR
  • € EUR
Rapunzel of Sweden- Hair extensions
Din indkøbskurv
Indkøbskurven er tom

Cookies og persondatapolitik

Cookies

Vi bruger cookies på dette websted for at give dig en bedre oplevelse. Cookies identificerer din computer og betyder bl.a., at webstedet husker dine personlige indstillinger. Cookies bruges også til indsamling af statistiske data. Ud over vores egne cookies arbejder vi med partnere, så du kan få adgang til endnu flere funktioner på webstedet. De bruger såkaldte tredjepartscookies, så deres funktioner kan bruges på vores websted. Denne type cookies genkender dig ikke personligt, men kan genkende din computer, når du besøger rapunzelofsweden.dk og andre websteder, og sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse. Du kan selv indstille din webbrowser til at fortælle dig, når et websted bruger cookies. Dermed kan du afvise brug af cookies eller indstille din webbrowser til at slette cookies, når du forlader et websted. Du kan dog ikke købe noget i vores netbutik, hvis du vælger at deaktivere cookies.

På vores websted bruger vi også cookies/reklame-ID i markedsføringsøjemed. Dermed kan vi vise annoncer for besøgende, der er interesserede i vores produkter via partneres websteder, apps og e-mail. Denne ”re-targeting-teknologi” bruger dine cookies eller reklame-ID til at vise annoncer ud fra de sider, du tidligere har besøgt. Du kan besøge følgende sider for at afvise denne form for annoncering: 
 
Vi kan dele data, fx cookies, der stammer fra dine registreringsoplysninger på vores websted eller CRM-system, med vores betroede annoncepartnere. Det gør det muligt for dem at forbinde dine enheder, såsom mobil, tablet og computer, og give dig en ubesværet oplevelse på de enheder og i de miljøer, du bruger. Links af denne type er underlagt vores annoncepartner Criteos persondatapolitik. Hvis du vil vide mere om dette, henviser vi til persondatapolitikken, der angives på de nævnte platforme eller er angivet herunder.
 

Generel persondatapolitik

Rapunzel of Sweden AB (org. nr. 556732-5047, herefter kaldet Rapunzel eller vi) er ansvarlige for dette websted. Virksomheden er registreret i Umeå, Sverige. Rapunzel er bevidst om betydningen af at beskytte persondata og finansielle data. For at beskytte de oplysninger, du giver os, har vi indført strenge retningslinjer og sikkerhedsforanstaltninger. Når du registrerer dig online på vores websted på www.rapunzelofsweden.dk eller i en af vores saloner godkender du, at vi bearbejder og bruger de afgivne personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik. Persondatapolitikken gælder alle personoplysninger, der indsamles, opbevares eller bruges af Rapunzel. Det er vigtigt, at du læser og forstår vores persondatapolitik, inden du bruger vores tjenester. Rapunzel er persondataansvarlig for alle persondata, vi indsamler og behandler i henhold til denne persondatapolitik. 

Hvilke oplysninger gemmer/lagrer/indsamler Rapunzel of Sweden?

Rapunzel indsamler og lagrer persondata, (navn, e-mail, mobilnummer, adresse osv.) fra alle, som besøger webstedet og registrerer oplysninger på webstedet eller køber i netbutikken. Vi bruger også cookies i henhold til vores cookiepolitik og gemmer din IP-adresse for at forbedre vores service over for dig og din Rapunzel-oplevelse. Vi indsamler og beskytter også visse personoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, osv., fra salonkunder og i visse tilfælde fra tredjepart, fx ved køb via Klarna. Rapunzel of Sweden gemmer og/eller lagrer ikke kreditkortoplysninger. For at give dig en bedre oplevelse kan vi kombinere de oplysninger, du giver os, med andre oplysninger, der er almindeligt tilgængelige.

Hvordan bruger Rapunzel of Sweden de oplysninger, du afgiver? 

Vi bruger oplysningerne til at gennemføre dine bestillinger og/eller køb for at forbedre og tilpasse din shoppingoplevelse hos os og for at kommunikere med dig i henhold til denne politik. Hvis du giver os dine personoplysninger, enten på vores websted, gennem kommunikation via e-mail, chat eller på en af vores saloner, bruger vi dem inden for rammerne af dit køb og/eller bestilling, så du nemt kan registrere dig i vores netbutik, for at administrere tjenester på vores websted, for at behandle de bestillinger, du afgiver hos os, og for at holde dig informeret om særlige events eller kampagner, som vi afholder. Derudover bruger vi de oplysninger, du giver os, til at gennemgå vores ydelse og forbedre vores tjenester og vores service til dig samt for at kommunikere med dig, hvis du har gennemført en bestilling. Vi kan også bruge oplysninger om din produktinteresse og indkøb hos os og vores samarbejdspartnere til at forbedre vores websted samt din online- og/eller salonoplevelse. Vi kan kontakte dig, alt efter dine valg, via e-mail, post eller telefon, for at anbefale lignende eller supplerende produkter eller behandlinger.
 
Vi gennemfører markedsundersøgelser for at få mere at vide om, hvordan vi kan forbedre vores produktudbud og din oplevelse som kunde. For at give dig bedre service kan vi også kombinere de oplysninger, du giver os, med oplysninger om din produktinteresse og dine indkøb med tredjepart, således som det er beskrevet i cookiepolitikken. Dette omfatter demografiske oplysninger og almindeligt tilgængelige oplysninger. Vi kan også kombinere disse oplysninger med oplysninger, vi får fra vores samarbejdspartnere.
 
Hvis du tilmelder dig hos Hair Academy, vil de oplysninger, du giver os i forbindelse med tilmeldingen til et af vores kurser, blive brugt til at indbyde dig til nye kurser.
Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og andre meddelelser på vores websted. Vi vil i så fald bruge din e-mailadresse til at sende dig meddelelser pr. e-mail, men kun hvis du har givet os dit udtrykkelige samtykke til dette. Du kan give dit samtykke på vores websted eller i en af vores saloner. Du kan altid trække samtykket tilbage, enten via et link, som du finder i alle mails fra os, eller ved at sende en mail til [info@rapunzelofsweden.com]. 
 
Hvi du har lagt produkter i varekurven på vores websted og skrevet din e-mailadresse, sender vi dig en påmindelse om dette. Eftersom du i disse tilfælde ikke har gennemført din bestilling eller dit køb, behandler vi kun denne type oplysninger, hvis vi i henhold til ovenstående har en berettiget interesse i det, dvs. i at påminde dig om din igangværende bestilling. Din e-mailadresse vil imidlertid ikke blive gemt efter afsendelse af denne påmindelse, og medmindre vi har fået dit samtykke, kontakter vi dig ikke yderligere pr. e-mail, end hvad der er angivet herover. Vi forsøger altid at minimere en sådan behandling og gemmer derfor ikke dine oplysninger længere end nødvendigt for at sende dig påmindelsen. 
 
Vi behandler dit navn og din postadresse for at kunne afslutte leveringen af dit køb og derefter for at afslutte vores forpligtelser over for dig som forbruger. Hvis du har tilmeldt dig et af vores kurser (fx Hair Academy), behandler vi de personoplysninger, du giver til os i forbindelse med tilmeldingen, til at identificere dig som kursusdeltager og dermed opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig. 
 
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller meddelelser pr. e-mail, indhenter vi dit udtrykkelige samtykke til denne behandling. Al anden heri omtalt behandling af personoplysninger udfører vi for at informere dig om produkter og tjenester, som vi tror, du kan være interesseret i, eller for at vurdere og udvikle de tjenester, vi tilbyder. Vi bestræber os på at behandle så få personoplysninger som muligt på en måde, der griber minimalt ind i din personlige sfære. Vi behandler aldrig andre personoplysninger end dem, der er nødvendige for os for at opnå de heri præsenterede formål. I vores bedømmelse har vi derfor på denne baggrund nået frem til, at vores interesse er berettiget og motiveret.
 

Hvor længe gemmer vi dine oplysninger? 

Vi gemmer kun oplysninger, så længe det anses for at være en fordel for dig, så længe det er nødvendigt for at udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig samt for at overholde de lovfæstede opbevaringstider. 
Vi gemmer dig i vores kundedatabase i tre år fra dit sidste køb. Hvis du ønsker at blive slettet på et tidligere tidspunkt, kan du kontakte it-support@rapunzel.com. Hvis du har købt produkter i vores netbutik, bliver dine personoplysninger vedrørende købet gemt i syv år fra købsdatoen, således at vi kan opfylde vores regnskabsmæssige forpligtelser.
 

Deler Rapunzel of Sweden dine oplysninger med andre?

Rapunzel sælger, udlejer eller afslører ikke vores kunders navn, postadresse, e-mailadresse eller andre personoplysninger til tredjepart, hvis vi ikke tidligere har informeret og i påkommende tilfælde indhentet dit samtykke til at give disse oplysninger til betroede samarbejdspartnere eller tredjepartscookies. For at opretholde vores websted, håndtere vores database, distribuere e-mail og kommunikere med vores kunder opretter Rapunzel en kontrakt med tredjepart. Dette sker udelukkende for Rapunzels regning og uden, at nogen af disse tjenesteleverandører har tilladelse til at bruge dine oplysninger med noget andet formål end at udføre opgaver efter vores anvisninger. Vi giver ikke dine oplysninger på andre måder til tredjeparter, for så vidt vi ikke er pligtige til at gøre det i henhold til loven eller i forbindelse med retslige krav eller andet. Hvis Rapunzel opkøbes af eller fusioneres med en anden virksomhed, bliver oplysninger om Rapunzels kunder tilgængelige for den nye enhed. Den nye enhed vil beskytte persondata og dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Sikkerhed

Rapunzel benytter sig af egnede og tilgængelige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte de oplysninger, du har givet os. Samtidigt med at vi træffer rimelige foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger mod ubehørig adgang, hacking eller brug, accepterer du, at ingen overførsel af data på internettet kan være sikker mod ubemyndigede modtageres adgang. 

Rigtighed og opretholdelse

Du har ret til at anmode om at få adgang til og rette alle personoplysninger, som du giver os. Du kan slette dine personoplysninger fra Rapunzels markedsføringsliste og/eller din brugerkonto ved at kontakte vores kundeservice på: +46 90 70 60 70 eller ved at kontakte os pr. e-mail: dk@rapunzelofsweden.com Du kan også selv ændre dine personoplysninger ved at logge ind på Min sida på Rapunzel® of Swedens websted. Ved at kontakte os på dette telefonnummer eller denne e-mail kan du bede om et uddrag af de personoplysninger, vi behandler om dig. Vi kan også hjælpe dig med at overføre dine personoplysninger til en anden modtager og/eller slette dem, hvis du beder os om det. Du har også ret til at gøre indsigelse mod den del af vores behandling, som vi baserer på vores berettigede interesse. Vi håber, at alle spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger kan løses effektivt ved kommunikation mellem os, men hvis du foretrækker det, har du altid ret til at henvende dig til Datatilsynet og indsende en klage vedrørende vores behandling af dine personoplysninger. Kontaktoplysninger om Datatilsynet findes på deres websted.

Aldersgrænse for køb

Hvis du er under atten (18) år, kræver vi, at du informerer en forælder eller værge og får deres tilladelse, før du bestiller produkter på vores netbutik eller i en af vores butikker. 
Rapunzel vil ikke indsamle og lagre personoplysninger fra personer under tretten (13) år. Hvis du er under tretten (13) år, skal din forælder eller værge registrere sig som bruger. Rapunzel forbeholder sig retten til at slette dine personoplysninger og deaktivere en eventuel brugerkonto, hvis det opdages, at du er under tretten (13) år gammel.

Accept af persondatapolitik og ændringer

Ved at besøge og benytte dig af Rapunzel of Swedens websted, foretage køb i netbutikken eller angive personoplysninger i en af vores saloner giver du dit samtykke til, at vi bruger og udleverer oplysninger på den måde, der er beskrevet i denne persondatapolitik. Rapunzel forbeholder sig retten til at foretage ændringer af denne persondatapolitik og/eller af dens anvendelse. Den til enhver tid gældende politik findes på vores websted, og vi opfordrer dig til at læse den, især hver gang du benytter dig af vores netbutik. Vi vil informere dig om eventuelle ændringer af vores persondatapolitik ved at offentliggøre ændringerne på vores websted. 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores persondatapolitik, kan du kontakte os pr. e-mail: dk@rapunzelofsweden.com Du kan også sende et brev til: Rapunzel of Sweden AB Box 3174, 903 04 Umeå, Sverige.